joi, 26 iunie 2014

Rubrica ciclistior

         Initial am vrut sa scriu despre Promenada Biciclistelor sau despre Micul Biciclist, dar ulterior mi-am dat seama ca desi sunt facute sub tutela Clubului de Ciclism Galati deseori o singura persoana este "manager de proiect" si coordoneaza tot. Acea persoana coordoneaza echipa cu care se va desfasura activitatea, responsabilitatea acestei persoane fiind sa indrume si sa dea un exemplu echipei. La finalul activitatii acesta isi va spune opiniile si va accepta orice fel de feedback.

   

         Astazi il voi prezenta pe Ciprian Lipsa, membru vechi si activ al clubului. El a fost prezent pe podium putin timp, iar cand era in cea mai buna forma s-a intamplat un nefericit accident. O fractura la mana i-a permis un an de stat pe tusa. Aceasta pauza i-a oferit ocazia sa se implice mai mult in activitatile clubului si sa elaboreze altele noi. 


(fomila)


        Numero uno: Prima activitate a fost inspirata din intamplarile din spital si aici ne referim la carucioarele din dotarea sectiei de Ortopedie. Asa cum este prezentat si pe site-ul nostru aceste carucioare erau intr-o stare deplorabila, doar doua putand fi folosite, dar si acestea pe pana. Fiind o activitate a clubului "mana de lucru" a venit din partea membrilor, fiind o ocazie buna pentru cei care nu stiu sa faca o pana sa mai exerseze, dar camerele, cauciucurile, spitele, etc costa bani. Tot Ciprian a gasit acest sponsor, SC Kinetech Industry SRL si a vorbit cu directiunea spitalului pentru a putea face posibila aceasta actiune. Dupa actiune sectia respectiva s-a ales cu 5 carucioare in stare perfecta de functionare.


       Cea de-a doua activitate a fost Micul Biciclist, dupa nume se poate realiza ca a fost un concurs pentru copii. Acesta a fost organizat la scoala 29 si a fost un real succes dupa parerea mea. Desi la fata locului au fost membri clubului sa-i indrume pe copii( pe acasta cale as vrea sa le si multumesc), aici tot Ciprian a depus cea mai multa munca precum cautarea sponsorilor, discutii cu directiunea scolii si stabilirea detaliilor esentiale. Alaturi de el a muncit mult si Muti (Calinovschi George), dar pentru el urmeaza alta rubrica. Din nou la activitate, copii au fost fericiti, indulciti de Tapu Carpatin si premiati. Anul viitor speram sa refacem aceasta activitate si sa atragem cat mai multi copii.


            Promenada Biciclistelor este a treia actiune, desi nu a fost tocmai ideea lui, ci este chiar la a 2-a editie, totusi merita sa o postez in palmaresul lui pentru munca depusa. Acesta promenada este dedicata femeilor si incearca sa le puna in evidenta fumusetea lor si frumusetea mersului pe bicicleta. Normal trebuia sa aiba loc mai devreme, dar inundatiile de pe faleza ne-au incurcat planurile. Pentru aceasta actiune tot Ciprian a gasit o mare parte din sponsori, iar fara el nici nu cred ca mai avea loc anul acesta. Urmand sa se desfasoare Duminica 29 iunie la ora 11:00 la Zid/Elice.

(poza de anul trecut)

Las doar 3 activitati momentan deoarece sunt cele mai recente, desi in activitate sa la club si-a adus aportul la mult mai multe. Daca am ajuns si aproape de final as vrea sa profit de situatie si sa mai invit odata toate doamnele si domnisoarele la Promenada Biciclistelor care se va desfasura Duminica 29 iunie ora 11:00 la Zid/ Elice. Va asteptam cu drag!

 (campionul in actiune)

Printre lucrurile pe care le-a facut pentru club a fost si munca voluntara pentru amenajarea traseului GXC si marcarea sa inainte de concurs.


4 comentarii:

  1. Fromos spus. Trebuia sa incepi cu GXC-ul, ca acolo a primit toate calificarile si tainele in organizare :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimu asa scrie in C.I (vreau sa stiu cui ii multumesc. ) ? Daca nu as fi avut acel accident cu 6 luni de concediu medical, tot m-as fi implicat in activitatea clubului , dar timpul liber ar fi fost mai putin. Chiar o fac cu placere am avut niste profesori buni.Multumesc pentru articol Gabi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari domnule Ciprian Lipsa cat mai multe proiecte duse la final cu brio

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. La ora cind scriu este in desfasurare inca o actiune de reparat carucioare la sectia urgente UPU.

      Ștergere