duminică, 19 ianuarie 2014

Viarna

       Este un desen animat la televizor "Phineas si Ferb" in care acestia doi sunt niste copii geniali si inventeaza zilnic cate ceva. Intr-o zi au facut o combinatie dintre vara si iarna si au numit-o "VIARNA". Cred ca e cel mai bun si capabil cuvant sa caracterizeze ziua de azi.
   
      Pentru mine tura de astazi a inceput cu o pana, de unde a rezultat si intarzierea mea la tura. Dupa ce am tras mai tare sa-i ajung pe ceilalti, spre norocul meu acestia erau opriti undeva si faceau poze cu baieti topaitori.

      Dupa cum observati si in poza nu sunt un prea bun saritor. Si mai puteti observa lipsa pantalonilor lungi, chiar asa de cald a fost, mai ales la soare unde erau aproximativ 15-16 grade. Canicula!


       Tura de astazi a fost una usoara in jurul combinatului siderurgic Galati, organizata de baieti de la Bike Works. Ca si majoritatea turelor organizate de ei, aceasta a fost una de plimbare, poze si voie buna. S-a mers intr-un ritm sustenabil de oricine. Gasca a fost destul de mare, 12 persoane, un numar destul de mare avand in vedere faptul ca multi si-au pus bicicleta in cui pe timp de iarna.
     
        Incepand cu startul, continuand pe drum, cat si la berea de final gasca a fost plina de veselie, exact acesta fiind si scopul turei de Duminica, sa ne scape de stresul acumulat in timpul saptamanii. Am observat asta recent si vreau sa fie in fiecare Duminca cate o tura de plimbare pentru toata lumea,  daca nu voi organiza eu cu cei de la Clubul de Ciclism Galati sigur  o vor face cei de la Bike Works, asadar dati follow la cele 2 pagini si stati cu ochii pe facebook.
   
       Acum, toata lumea stie ca o poza face cat o mie de cuvinte asa ca va las sa va delectati cu cateva poze de pe traseu.

 Baieti astia stie sa sara.
 Silviu a spus ca fiecare ia ce prinde din bicla lu' Coliba: "Eu vreau furcaaaaaa"
 No, da buna-i berea.
      Draw me like one of your french girls.
Cunoaste cineva acest omulet?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu