miercuri, 19 februarie 2014

Soferia

Articolul de astazi este despre soferie din 3 motive:

1) La mine in clasa suntem 5 care au carnet, dintre care o fata. Si mai purtam noi discutii despre "incidentele" noastre de pe sosea. (prin incidente ma refer la idioti care nu respecta semnele, nu semnalizeaza sau orice actiune care ar putea face traficul mai placut si mai putin periculos). 

2) Am vazut pe facebook un articol care spunea ca un biciclist a fost lovit in Bucuresti. Numele lui este Marius Petrache, un personaj foarte cunoscut in ciclismul romanesc si mereu prezent pe podiumurile din tara. Articolul il puteti citi aici: Freerider

3) Tot pe facebook am vazut un videoclip cu niste rusnaci, pe care il gasiti aici. In acest colaj am observat cu ce neglijenta se merge acolo, unii schimband directia fara asigurare, ce sa mai zic de semnalizare, de pe banda 1 vireaza la stanga, intra in intersectie de parca ar fi parcare si multe altele. Cel mai probabil ei invata singuri sa conduca pe sosea si dupa isi fac singuri carnetul la imprimanta.
Cu siguranta mi-ar fi frica sa merg cu bicicleta pe acolo.

Mult de spus nu am, cei care au mers vreodata prin oras, chiar si in dreapta, sigur au vazut traficul infernal, neglijenta si nesimtirea unora. Cel mai deranjant este faptul ca la noi majoritatea carnetelor se dau pe bani, deci in fiecare zi apare cate un teribilist in plus cate ar putea sa ma loveasca cand sunt pe bicicleta. Moda spune ca dupa ce se ia carnetul se face filmare in masina cu manelele la maxim si se posteaza pe facebook, dar din pacate pentru ei isi afiseaza si prostia in aceeasi filmare. Se pare ca nu toti sesizeaza responsabilitatea pe care ti-o asumi cand parasesti parcarea. 


O zi buna si calatoriti fara incidente!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu